5 סיבות לנסות מתכון הבשר מספר 4 עכשיו

"`html

בשר מורכב מהמופלא: הכנת נתח בשר מס' 4 או 5 המדהים

שוכבים לכם נתחי בשר במקרר ומתכננים את הארוחה הבאה שלכם? אני כאן כדי לספר לכם שאם הכנתם בשר נכון, אתם עומדים להגיע למקומות שלא חשבתם שאפשר להגיע אליהם! הסוד טמון בשיטה, בטמפרטורה ובזמן. כשמדובר בנתחי בשר מס' 4 או 5, מדובר בבחירה משגעת ונהדרת עבור מנה מעלפת ובעיקר – הכי טעימה שיש. אנחנו הולכים ליצור פה משהו אגדי שממציא את המושג "אוכל מסיבת סבתא". אז רגע לפני שאנחנו ניגשים למתכון, חשוב שתדעו את הדברים הקטנים שעושים את ההבדל!

זמן הכנת המתכון: 2 שעות ורבע; רמת קושי: בינוני; מספר מנות: 4-6 מנות

  • סים של בשר דק (או בישול ארוך) – לכל הרוסות המשגעות.
  • לפני ולפני – כל מי שמושה מצפה לעונג חיך.
  • לטפח צדדים – תוספות עם פרי, ירק ועשבי תיבול.

הרכיבים הדרושים

נפנים לעולם הטעמים המדהים שיצור לנו נתח הבשר הזה! הבה נצבור את כל מה שנצטרך למציאות קולינרית חד פעמית.

  • 1 נתח בשר מס' 4 או 5 (כ-1.5 ק"ג)
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 ביצים של בצל קצוץ דק
  • שיניים קצוצות 4 שיני שום
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור טחון
  • 2 גבעולי רוזמרין קצוצים
  • 4 כוסות מרק בקר או מים מלוחים (כדי לשמור על עסיסיות)

הכנת הבשר

השלב הבא הוא להכין את נתח הבשר לאירוע לשוני! כדי לשמור על מראה נימוח, יש לבצע את הצעדים הבאים.

  1. מניחים את נתח הבשר על משטח עבודה. משמנים מעט עם שמן זית.
  2. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ושום קצוץ.
  3. מניחים את נתח הבשר בתנור על טמפרטורה של 150 מעלות צלזיוס, למשך כשעה.
  4. לאחר שעה, הופכים את הנתח ומוסיפים את הבצל הקצוץ ורוזמרין.
  5. מערבבים את המרק ומוסיפים לתבנית.
  6. ממשיכים לבשל במשך עוד 45 דקות עד שהבשר מבושל ומתרכך.
  7. מסננים את הבשר מהרטבים ומכים עם טחנת עצי קנלי.
  8. מניחים את הנתח חם על צלחת הגשה עם ירקות סטייל נמס בפה.

תוספות או שדרוגים אפשריים

הכנתם בשר מושלם! אבל למה לעצור כאן? ישנם שלל שדרוגים שהופכים את המנה למדהימה עוד יותר. אפשר להוסיף לחמניות רכות עם חמאה וקצת שום, או לעשות רוטב מיוחד עם יין אדום וברנדי. בנוסף, בקיץ, אין כמו להגיש ליד סלט ירוק מרענן, שיכיל תרד, רוקט, פירות מתוקים כמו תותים או אננס כדי לחלוטין לשגע את החיך שלכם.

שאלות ותשובות

איך אני יודע שהנתח מוכן? – ניתן לבדוק את מידת ריכוך הבשר בעזרת מזלג או סכין. אם הוא נקרע בקלות, סימן שהוא מוכן ונימוח.

אפשר להכין את הבשר על מחבת? – בהחלט! פשוט יהיה עליכם לבשל אותו יותר זמן על חום נמוך כדי שלא יתייבש.

האם אפשר להקפיא את הבשר המוכן? – בהחלט! שימו את הנתח בקופסה אטומה והקפיאו עד חודשיים.

מה לעשות אם לא היה לי נתח בשר 4 או 5? – אפשר להשתמש בנתח בשר אחר כמו נתח קובה, רק לקחת בחשבון יכולת הבישול שונה.

האם ניתן להמיר את המתכון לגרסה צמחונית? – זה קצת מאתגר, אך ניתן לשקול חיטה סודה או טופו כבשר חלופי.

אילו תבלינים נוספים מתאימים למנה? – כדאי לנסות תבלינים כמו קימל, טימין או כמון לדובדבנים.

מה הדרך הטובה ביותר לחמם את הבשר לאחר הקפאה? – מומלץ להפשיר במקרר ולאחר מכן לעטוף בנייר כסף לחימום בתנור.

איך להגיש את הבשר בצורה מגניבה? – להגשה כפרית, חתכו את הבשר לשבבים גדולים והניחו על פלטת עץ עם תיבול לצד רטבים ולחמניות קלויות.

לאיזה יין כדאי לשתות עם הבשר? – יין אדום, כמו קברנה סוביניון, ילך מצוין עם הבשר.

הגעתם עד כאן? ישר כוח! עכשיו כשאתם יודעים להכין מנת בשר מדהימה, אני ממליץ לכם לשתף את המתכון הזה עם חברים ברשתות החברתיות. יחד, נוכל להפיץ את העונג הקולינרי הזה לכל מקום!

"`

אבטחת אירועים אוכל ומסעדות אופנה אירוח ונופש אירועים בשטח אלכוהול בר / בת מצווה הלכה הרצאות חתונות כללי מוסיקה לאירועים מסיבת רווקים / רווקות מתכונים מתנות פעילויות צילום אירועים שירותים לאירועים
המשך לעוד מאמרים שיוכלו לעזור...
משמעות השם לירז: פירוש לפי הקבלה ודברים נוספים
לירז: החיפוש אחרי משמעות השם המרתק הזה! מהו מקור השם ואלו מגדרים הוא משרת? השם לירז הוא שם עברי שמעביר...
קרא עוד »
אוק 18, 2024
כרטיס ברכה ליום הולדת לגיסה: רעיונות מפתיעים ומרגשים
יום הולדת שמח לגיסה המיוחדת! לגיסתי האהובה, היום זה היום שלך! נכון שהשנה כולנו מתבוננים בו בחשש כי איך...
קרא עוד »
ינו 17, 2025
טיסה לפראג כמה זמן? כל מה שצריך לדעת!
```html טיסה לפראג: מה צריך לדעת לפני שמזמינים? פראג, בירת צ'כיה, היא עיר שמזמינה אליה תיירים מכל העולם....
קרא עוד »
פבר 01, 2025