shadow

כשאנחנו עורכים אירוע עסקי או אירוע פרטי, אחד הדברים החשובים ביותר שאנחנו צריכים לקחת בחשבון ולחשוב עליהם זה איזה אוכל אנחנו נספק לאורחים שלנו. כל אחד יודע, שבסופו של דבר, מה שהאורחים יזכרו מהאירוע שלנו, זה את האוכל שהם אכלו אצלנו. הרבה פעמים הוא זה שיקבע אם האירוע היה טוב או לא.

בשנים האחרונות אנחנו יכולים למצוא לא מעט שינויים בתחום. מאחר וההיצע בשוק השתנה, הישראלים למדו להעריך אוכל בצורה אחרת, הם התחילו להכיר דברים חדשים, אז גם כל הנושא של אוכל באירועים השתנה לגמרי. כבר לא מחפשים את הדברים הפשוטים, כבר לא מחפשים את הדברים המובנים מאליהם. אנחנו לא נמצא עוף מכובס או פרגית לא עשויה, אלא אנחנו נמצאים מגוון רחב של מנות מסוגים שונים, ולא בהכרח מנות בשריות, אלא גם תפריטים שכוללים אך ורק מנות חלביות.

כך למשל, אנחנו נוכל למצוא מגשי אירוח חלביים שהוזמנו מהאתר https://magashim.co.il בלא מעט אירועים פרטיים ועסקיים. אלה יחליפו את שירותי הקייטרינג הקלאסיים שאנחנו מכירים מאירועים מסוגים שונים. במקום שאנחנו נספק אירוח של חברת קייטרינג, עם מלצרים וכל זה, אנחנו מספקים לאורחים שלנו מגשי אירוח חלביים שממוקמים על שולחנות אשר משמשים כמזנון, וכך הם יכולים לקחת מהמגש מה שהם רוצים ולייצר לעצמם ארוחה טובה.

צריך לומר, אנחנו יכולים לייצר כך ארוחה שלמה ואיכותית עבור האורחים שלנו. אנחנו לא צריכים ללכת על דברים יותר מדי יקרים או דברים יותר מדי גדולים. מספיק שאנחנו נייצר מנות מיוחדות, בין אם זה פשטידות, קישים, קאפ קייק מיוחד ועוד, וזה יכול להתאים לכל אירוע עסקי או פרטי. זה נכון גם אם אנחנו נוסיף סלטים מסוגים שונים, סושי, עלי גפן, דגים ועוד שלל מאכלים שונים.

צריך לומר, סגנון כזה של הגשה מתאים לאירועים עסקיים ופרטיים, שאין בהם הרבה אורחים בדרך כלל, אירועים שנחשבים יותר “קלילים” מאשר אירועים רגילים. אז גם האווירה שונה, פחות רשמית ולכם גם האוכל וצורת ההגשה שלו היא אחרת, הרבה יותר מעניינת וייחודית.

על הכותב

rachelirub@gmail.com'
efrat

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *