אייל פינקלשטיין
אפרת הדר

אפרת הדר

אפרת הדר היא מעצבת אירועים במקצועה. היא עוסקת בתחום ההפקות והאירועים עוד במהלך לימודיה במכללת שנקר בפקלטה לעיצוב. אפרת נושמת וחיה את עולם האירועים, והבלוג נכתב לצורך הענקת טיפים ורעיונות לקהל הרחב עבור הפקת אירועים שונים.

יועץ קולינארי – הדרך שלך לחסוך בהוצאות המסעדה

אתה מתכנן אירוע קטן בקרוב וחשבת לעשות אותו במסעדה? אתה לא בטוח איך תוכל בכל זאת לחסוך בהוצאות ואיך תוכל לשמור את גבולות התקציב שעליו החלטת מראש? אם כך, כדאי שתדע: יועץ קולינרי הוא האדם שאליו כדאי לך לפנות. אומנם זה נכון שבעבר לא היה בכלל מקצוע כזה, אך היום הוא קיים, וטוב שכך. היועץ שאליו תפנה יידע לשאול אותך את כל השאלות החשובות, ובהתאם לתשובות שתיתן לו, הוא יוכל לעזור לך לחסוך לא מעט בהוצאות המסעדה, אז למה אתה מחכה? איך לבחור יועץ קולינרי?  בשנים האחרונות אנחנו רואים שיש יותר ויותר יועצים התחום הקולינריה, והאמת היא, שאפשר להבין מדוע, שכן מדובר על שירות חשוב ביותר. לכן עולה השאלה: כיצד אוכל לבחור את היועץ הכי טוב שיש? ואיך אוכל להיות בטוח שאני במקום הנכון? אנחנו ממליצים לך לבחור רק יועץ קולינרי כמו אייל פינקלשטיין:
  • שיש לו ניסיון בתחום הזה
  • שמגיע עם הרבה המלצות
  • שיש לו מוניטין בענף
בנוסף, רצוי לקיים שיחה ראשונה עם היועץ הקולינרי שחשבת להעסיק ולראות איך אתה מתרשם ממנו. האם הוא באמת בעל ידע? והאם הוא אדם שחי ונושם את תחום הקולינריה? חשוב לשים לב לכל הפרטים האלה כי זה מה שיהפוך את היועץ שלך לטוב יותר לעומת יועצים אחרים. כמה תשלם על השירות?  כמובן שהמטרה בהעסקת יועץ קולינרי היא כמובן לחסוך כסף על האירוע כולו ועל הוצאות המסעדה. לכן חשוב לברר מראש כמה למעשה יגבה ממך היועץ, והאמת היא, שגם כדאי לעשות השוואת מחירים. זה אומר שרצוי לדבר עם מספר יועצים שונים בתחום הזה, להבין כמה כל אחד מהם גובה ולבחור את היועץ שגובה מחיר שיהיה סביר מבחינתך. קראו על: קייטרינג לאירועים קטנים בבית

Share this post