מגשי אירוח בתל אביב
אפרת הדר

אפרת הדר

אפרת הדר היא מעצבת אירועים במקצועה. היא עוסקת בתחום ההפקות והאירועים עוד במהלך לימודיה במכללת שנקר בפקלטה לעיצוב. אפרת נושמת וחיה את עולם האירועים, והבלוג נכתב לצורך הענקת טיפים ורעיונות לקהל הרחב עבור הפקת אירועים שונים.

סופגניות מודל 2020 – כל החידושים בסופגניה לחנוכה

לפעמים נדמה שהסופגניות הקלאסיות, עם מילוי של ריבה מתוקה, עתיקות כמעט כמו נס פך השמן. אבל לא משנה כמה שנים עברו, חג הנרות והאורות והלביבות, הוא עדיין החג הגדול של חובבי הסופגניות. אך הסופגניות כיום כל הזמן מתפתחות, משתדרגות ולא רק תופחות. אז שווה להכיר את כל החידושים בסופגניות לחנוכה, מודל 2020, בואו נתחיל. 

הן לא חייבות להיות עגולות 

מיטב האופים הגיעו לאחרונה למסקנה, שאפשר גם סופגנייה לא בהכרח עגולה. ב-2020 הסופגניה לובשת חן חדש, עם צורות נוספות ומלבבות. לדוגמא, סופגניות בצורת לב (ראו כאן). איך אפשר שלא להתאהב?

קרם ווניל, גם המכבים היו מלקקים את האצבעות 

כבר בשנים האחרונות ראינו מגשי אירוח בתל אביב עם סופגניות שעוצבו בצורה של דואנטס אמריקאי. אבל אין ספק שאחת הכוכבות של 2020 זו הסופגניה העגולה והתפוחה, שהקסם שלה מסתתר מבפנים. אם אתם חובבי ווניל מעולה ועשיר, קרם הווניל שבפנים יעשה לכם את היום. קרם פטיסטייר שהיה גורם גם למכבים ללקק את האצבעות. ואם זה לא מספיק, אפשר לקבל גם סופגניה עם ווניל בפנים ועם ציפוי של שוקולד לבן או פירות יער, מלמעלה. 

סופגניה עם… עוגייה 

יש כאלה שסופגניה לא מספיקה להם. כאלה שלא מוכנים לוותר על קינוחים אחרים, גם בחנוכה. אז החליט מי שהחליט, למה לא לשלב. כך באה לעולם סופגניה שמעליה לא רק אבקת סוכר או ציפוי מזוגג אלא גם עוגייה. לכם רק נשאר להחליט, איזה סוג של עוגייה אתם מעדיפים מלמעלה, מה מרגיש לכם הכי חגיגי. אבל אם העוגייה פחות עושה לכם את זה, יתכן שתשמחו יותר להכיר את החידוש הבא. מאפה החנוכה התפוח, עם שילוב של סוכריות קופצות ומקפיצות. 

להזמנת סופגניות אונליין כנסו לאתר https://www.canapes.co.il/

Share this post