ההבדלים בין תה לתה ירוק
תה עשוי מעלים של צמח הקמליה סיננסיס. תה ירוק עשוי מעלים של צמח קמליה סיננסיס שעבר אידוי ואפשר להתחמצן על מנת לשמר את הכלורופיל. תה ירוק ניתן לצרוך כמשקה קר, או שניתן להשרותו במים חמים ולהגישו עם סוכר, דבש או מיץ לימון. ניתן לבשל תה גם עם חלב ו/או שמנת. תה הוא משקה העשוי מעלי צמח הקמליה סיננסיס. תה ירוק הוא סוג של תה שעשוי מעלים לא מותססים. הוא שונה באופן ייצורו ובטעמו. לתה ירוק יש טעם עדין יותר מתה שחור, מה שניתן לייחס לחוסר תהליך התסיסה שלו.
מה לגבי תהליך חמצון?
תה עשוי מהעלים היבשים של צמח הקמליה סיננסיס. תה ירוק, לעומת זאת, עשוי מעלים לא מותססים שלא עברו תהליך חמצון מלא. בתה ירוק יש יותר נוגדי חמצון מתה שחור ופחות קפאין מתה שחור. הוא גם מכיל יותר ויטמינים ומינרלים מאשר תה שחור. ניתן ליהנות מתה בדרכים רבות – חם או קר, קר או מבושל, עם חלב או ללא חלב, ממותק או לא ממותק. תה ירוק נהנה בדרך כלל כקר כמו גם עם חלב וסוכר.
היתרונות של תה ירוק
תה ירוק הוכח כבעל יתרונות רבים, כגון סיכון נמוך יותר למחלות לב וסרטן. זה גם עוזר להגביר את חילוף החומרים ולשריפת שומן. היתרונות של תה ירוק הם רבים. זוהי תוספת נהדרת לכל דיאטה שאתה מנסה לעקוב. הוא יכול לשמש כמקור לנוגדי חמצון, המסייעים במניעת השפעות של רדיקלים חופשיים בגוף הגורמים להזדקנות ולמחלות כרוניות. תה ירוק הוא משקה שאנשים רבים שותים מדי יום. זה שימש ברפואה האסיאתית המסורתית במשך אלפי שנים ונמצא שיש לו יתרונות בריאותיים רבים משמעותיים נוספים: תה ירוק נחשב כמסייע בירידה במשקל, מניעת סרטן, מחלות לב ושבץ. תה ירוק מכיל גם נוגדי חמצון שיכולים לחזק את המערכת החיסונית ולסייע במניעת מחלות כמו אלצהיימר. הוא גם נחשב טוב לעור שלך מכיוון שהוא מכיל נוגדי חמצון שעוזרים להדוף רדיקלים חופשיים מהשמש ומזיהום.