הכנה מושלמת של נאגטס כמו במקדונלדס בבית
"`html
איך להכין נאגטס כמו של מקדונלדס
אי אפשר להתכחש לכך שנאגטס הם אחד המאכלים הכוחניים ביותר בהיסטוריה של המזון המהיר. הדחף לצלול לתוך טעמם המדהים, הם פשוט ממכרים! אם אתם רוצים לקצר את המרחק בין הבית שלכם למקדונלדס ולהכין את הנאגטס במו ידיכם, הגעתם למקום הנכון. זה הזמן ללמוד איך להכין את הנאגטס הכי טעים שיש, מושלמים לכל ארוחה – ואפילו סוד קטן שאף אחד לא יגלה לכם. בואו נתחיל במסע הזה!
זמן הכנת המתכון: 30 דקות | רמת קושי: בינוני | למספר מנות: 4-6
- זמן הכנה: 15 דקות
- זמן בישול: 15 דקות
- מספר מנות: 4-6
המרכיבים הדרושים
ההצלחה של נאגטס תלויה לא רק בטכניקה אלא גם באיכות המרכיבים. אז הרשו לי להציג את כל מה שתצטרכו!
- 500 גרם חזה עוף טחון (או תחליף צמחי אם אתם טבעוניים)
- 1 ביצה גדולה
- 50 גרם פירורי לחם
- 50 גרם קמח (אפשר קמח תפו”א לגרסה ללא גלוטן)
- 1 כפית פ פרורי שום
- 1 כפית מלח
- ½ כפית פפריקה מתוקה
- ¼ כפית פלפל שחור
- שמן צמחי לטיגון
- רטבים לצלייה – קטשופ, איולי או רוטב חריף (לא חובה, אבל מי לא אוהב רוטב?)
מרכיבים חלופיים
אם חשבתם איך אתם יכולים לשדרג את המתכון הזה, יש כמה אפשרויות מדהימות:
- לגרסה טבעונית – במקום חזה עוף אפשר להשתמש בטופו או בתחליפי בשר.
- לגרסה דל פחמימות – אפשר לשים קמח קוקוס במקום קמח רגיל ומעט אגוזי לוז גרוסים.
שלבי ההכנה
ועכשיו, בואו נחפש בשורה התחתונה – להכנת הנאגטס המושלמים!
- אומרים שבישול טוב מתחיל במעבדה. הכניסו את חזה העוף הטחון לקערה גדולה.
- הוסיפו לתוך הקערה את הביצה, פירורי הלחם, הקמח ואת התבלינים: שום, מלח, פפריקה ופלפל.
- ערבבו היטב את כל המרכיבים עד שהתערובת אחידה.
- כשהתערובת מוכנה, קחו כמות קטנה וגלגלו אותה לכדורים קטנים בגודל של נאגטס.
- הניחו את הנאגטס על צלחת והוסיפו למקפיא כ-10 דקות (זה עוזר להם לשמור על צורתם).
- בזמן שהנאגטס במקפיא, חממים שמן במחבת בגובה של כמה סנטימטרים.
- כששמן חם, הוציאו את הנאגטס מהמקפיא והניחו בזהירות במחבת.
- לטגו על צד אחד במשך 3-4 דקות עד שיתקבל צבע זהוב.
- הפכו צד ובישלו עוד 3-4 דקות.
- כאשר הנאגטס מוכנים, הניחו על נייר סופג כדי לספוג את השמן העודף.
- הגישו אותו חם עם הרטבים האהובים עליכם.
- אזהרה: מדובר במנה נימוחה, אז אל תשכחו להעלות תמונה לאינסטגרם (אם לא עשיתם זאת, האם בכלל הכנתם נאגטס?)
תוספות ושדרוגים אפשריים
עכשיו, אחרי שעליתם על מתכון הנאגטס האגדי, אתם יכולים להוסיף כמה תוספות מדהימות:
- כדי לשדרג את הטעם, נסו להוסיף לתערובת גבינת מוצרלה רצויה גם להוספה עטופה באור סביב הנאגטס.
- לגרסה חריפה, הוסיפו מעט קטשופ חריף לתערובת.
- אפשר ליצור נאגטס עם תיבול מקסיקני בעזרת כמון ופפריקה מעושנת.
- אם אתם מעוניינים במטבח איטלקי, הוסיפו לתוך התערובת עשבי תיבול כמו אורגנו וטימין.
שאלות ותשובות
האם אפשר לחמם נאגטס שהכנו במיקרוגל?
כן, ניתן לחמם במיקרוגל, אך זה עלול לשנות את הטקסטורה שהם היו כשיצאו מהשמן. אנו ממליצים לחמם בתנור.
מהי דרך הטיגון הבטוחה ביותר?
הטיגון צריך להיעשות על חום בינוני, כך שמירה על חום אידיאלי תעזור למנוע כוויות במקביל.
מקצועית, איך לשפר את מרקם הנאגטס?
לשלב חומרים כמו קמח תפו”א יעזור ליצור מרקם יותר אוורירי.
האם יש אפשרות לשלב ירקות?
אכן! אפשר לשלב גזר קצוץ, פטריות או זוקיני לתוך התערובת.
כמה זמן הנאגטס שורדים במקפיא?
הנאגטס נשמרים עד חודש במקפיא, כך שהכנה ראשונית והקפאה עצמאית היא רעיון מצוין.
אפשר להכין את המתכון עם עור עוף?
לא מומלץ, כי עור עוף יגרום לנאגטס להיות שומניים מדי.
מה עושים אם התערובת לא מתאחדת?
אם התערובת לא מתאחדת, ניתן להוסיף עוד ביצה או מעט קמח עד שהמרקם בתצורה הנכונה.
האם יש צורך להשרות את העוף קודם?
לא נדרש, ניתן להשתמש בעוף ישירות.
תוך כמה זמן אפשר להכין נאגטס?
כמו שהוזכר בפסקה הראשונית, הכל יחד ייקח כ-30 דקות.
האם ניתן לבשל נאגטס בתנור?
כן! ניתן לאפות נאגטס בתנור עם סודה, אך זה ישנה את הטעם מעט.
אז מה אתם מחכים? הכנסו כעת למטבח, הכינו את הנאגטס המושלמים, ותנו לכל החברים לדעת על המתכון המדהים הזה! אל תשכחו לשתף את המתכון הזה ברשתות החברתיות, ולזווג אותו עם חברים שנהנים מאוכל טעים!
"`